Tur Strandstädning

Strandstädning med Västkuststiftelsen

 

Vi älskar havet! Och vi bryr oss extra mycket om havet och livet i och omkring det. Gissa om vi är stolta över vårt samarbete med Västkuststiftelsen?!

 

Ja, ni gissade rätt: vi är hejdlöst stolta. Och tacksamma över att få vara med vid Västkuststiftelsens sida när vi alla tillsammans städar stränder. För visst vill ni hänga med på strandstädardag? För att minska nedskräpningen av framförallt plast i havet. Visste ni att man räknar med att det år 2050 finns mer plast än fisk i havet? Och så kan vi ju inte ha det!

 

Välkomna ombord

Vi hälsar er välkomna ombord på en eller flera turer för att bidra till renare hav och mindre skräp längs kusten.

 

Ombord på Sarita tar vi oss ut till öar i södra Bohuslän som är i behov av strandstädning. Med oss har vi säckar och handskar från Västkuststiftelsen.

 

Följande dagar och tider har vi strandstädarturer TBD, men eftersom vi brinner så för detta är ni självklart välkomna att höra av er med önskemål och/eller bokning vid andra tillfällen.

 

O du: Är ni en grupp som vill åka ut någon annan dag? Hör av er! Pris halvdag 8-12 4000 kr. Heldag 8-16 10 000 kr. Max 12 personer. OBS endast helger.

 

Det här ingår:

  • handskar att plocka skräp med och säckar att fylla, från Västkuststiftelsen
  • fika
  • båttransport till och från Knippla ut till ö, annan upphämtnings-/avlämningsplats vid förfrågan

 

Max 12 passagerare/tur

 

Vi ger tillbaka till havet

 

När vi drog igång Knippla båtcharter visste vi att vi samtidigt som vi jobbade med havet och människor (sådant  vi gillar massor), så vill vi att vår verksamhet ska bidra till något gott. Nu har vi alltså bestämt oss för att ge tillbaka till havet på många olika sätt. Vårt samarbete med Västkuststiftelsen är ett av dem. Wow för det säger vi. Vad säger ni?

 

 

Hör av er! Tillsammans gör vi skillnad för vår fantastiska kust.

[bookingactivities_form form=”5″]