Gravsättning i Västerhavet

Gravsättning till havs / Sprida aska i havet

En vanlig önskan är att få sin aska spridd i havet efter sin död. En önskan som vi vill kunna erbjuda alla att få uppfylld. Det kan dock vara en smula krångligt att arrangera som privatperson. Vi vill med vår M/S Sarita och våra tjänster hjälpa er att få en så fin urnsättning som möjligt, samtidigt som vi kan hjälpa till med det praktiska och administrativa arbetet runt omkring en urnsättning i havet.

Vi hjälper er med:

  • Hjälp med att söka tillstånd och ta fram kartbild där vi anger platsen där askan skall spridas i havet. Våra sjöbegravningar görs alltid i Göteborgs norra skärgård.
  • Tur till platsen för urnsättningen för upp till 12 personer. Turen kan utgå från flera ställen såsom Källö-Knippla, Öckerö/Hönö, Björkö eller Lilla Varholmen. Man kan köra bil till samtliga dessa avgångsställen. Vi anpassar turen efter era önskemål så att urnsättningen i havet blir en fin upplevelse. Musik, klockringning, kransnedläggning, blomblad osv.
  • Minnesfotorafi av urnsättningen med inlagda koordinater infällda i bilden.
  • Blomsterarrangemang
  • Musiker/sångare
  • Fika/mat

 

 

 

Grundpris för tur upp till 12 passagerare, inklusive minnesfotgrafi: 9000 kr .

 

Vi urnsätter även utan passagerare. Då placerar vi urnan på önskad plats, med önskad musik eller klockingning lägger krans eller blomma om så önskas.

 

Pris per urnsättning utan passagerare inklusive minnesfotografi: 4000 kr.

Vi samarbetar med din begravningsbyrå eller arrangerar en urnsättning i havet för er som vill få det privat. Eftersom vi värnar om både er minnesstund och havet, är vår önskan att ni väljer urna anpassad för urnsättning till havs. Den löser snabbt upp sig i vattnet och har ingen påverkan på havsmiljön. Alternativet är att sprida askan för vinden, vilket vi gör en vindstilla dag.

 

 

Vill ni veta mer eller boka?

Ring oss på 0707545624 eller 0738018921
Maila oss på hej@kallo-knippla.se